La Divisió d’Honor femenina de waterpolo s’ha iniciat amb la disputa d’un únic partit a la primera jornada. Ha estat l’enfrontament entre el CN Mataró, sotscampiones de Lliga la temporada passada, i el CN Atlètic-Barceloneta que enguany ha aconseguit l’ascens. Un partit que ha acabat amb victòria clara de les maresmenques per 19 a 6.

L’Atlètic-Barceloneta debuta amb una derrota clara

El debut del CN Atlètic-Barceloneta ha estat amb una derrota contundent davant el Centre Natació Mataró. Les jugadores de Marc Comas, que enguany debuten a la màxima categoria del waterpolo femení, no han pogut fer res davant un rival molt superior.

El primer parcial ha estat molt simptomàtic. 7 a 1 per a les jugadores de Dani Ballart i el partit pràcticament decidit. Al descans, la diferència ja era de deu gols després que el segon quart hagi acabat amb un marcador d’11 a 2, favorable a les locals.

Després del descans, l’Atlètic-Barceloneta ha pogut fer un bon tercer quart (parcial de 5 a 3 per a les mataronines) i un últim període més ajustat que ha fet que el partit acabés amb el definitiu 19 a 6.

Després del 7 a 1 inicial, hem millorat el nostre joc i hem lluitat fins al final