Ibai Llanos i Gerard Piqué van sorprendre el món sencer fa unes setmanes en anunciar que organitzaran el primer Mundial de Globus de la història, anomenat oficialment Balloon World Cup. La idea d’Ibai i Piqué va sorgir després de veure un vídeo a les xarxes de dos joves dels Estats Units que jugaven, a casa seva, que un globus no toqués a terra.

La resposta d’Ibai Llanos a aquest vídeo viral va ser: “Vull comprar els drets d’això i muntar un mundial”. I el seu soci de negocis, Gerard Piqué, no va trigar a respondre: “50.000 RT d’aquest tuit i fem un mundial el proper 14 d’octubre”. Dit i fet. El 27 de setembre, Ibai Llanos i Piqué van fer oficial la convocatòria d’aquest Mundial de Globus, que es farà aquest dijous 14 d’octubre.

L’anunci oficial del Ballon World Cup d’Ibai Llanos i Piqué

Quan és el Balloon World Cup?

El Balloon World Cup ja té data confirmada. El Mundial de Globus es disputarà avui mateix, 14 d’octubre, a partir de les 19 hores, i la seva durada serà d’unes quatre o cinc hores. Es podrà seguir en directe al canal de Twitch d’Ibai Llanos i, com diu el seu nom, Mundial de Globus, comptarà finalment amb la participació de parelles de 32 països diferents. A més a més es repartiran 20.000 euros en premi, 10.000 dels quals seran per als campions. El mateix Ibai Llanos ha confirmat que el Balloon World Cup es farà al Port Aventura Convention Center. Hi ha representació de països d’Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àfrica i Àsia.

Entre els paticipants hi ha la parella formada pels germans Diego i Antonio Arredondo dels Estats Units. Els dos germans són tendència mundial per ser els qui van fer viral un vídeo jugant al menjador de casa seva i que ha acabat originant el primer Mundial de Globus de la història. El xou del Balloon World Cup d’Ibai Llanos i Gerard Piqué promet reventar les xarxes socials.

Sistema de competició i VIP’s

El sistema de competició serà a un globus, és a dir, el primer participant que faci un punt passa ronda. A les rondes finals, els partits són a 3 globus. A més a més, el temps màxim de partida és de dos minuts. En cas d’empat es disputa un ‘Globus d’Or’ en el qual no es pot jugar amb les mans. La pista de joc és de 8m x 8m, i està plena d’obstacles físics per tal de fer més atractiu el joc. A més a més, hi ha l’anomentat “El Ojo del Glovo”, una espècie de VAR per jutjar les jugades més polèmiques.

Entre les personalitats VIP confirmades, a banda del presentador Ibai Llanos, hi haurà Cristobal Soria, com a Delegat de Globus, Rafa Guerrero com a àrbitre, o Jorge D’Alessandro i Alfredo Duro com a narradors.

Els aparellaments del Mundial de Globus

Ibai Llanos i Gerard Piqué van realitzar el sorteig d’aquest Balloon World Cup, que finalment es disputarà amb un sistema d’eliminatòria directa. Espanya, representada pel barceloní, Jan Franquesa, debutarà contra l’Uruguai.