El bon inici de temporada del Club Natació Atlètic-Barceloneta, tres victòries en tres partits, i el mal començament del Sabadell, cap partit guanyat en les tres primeres jornades, feia preveure un partit molt desigual. Però ha estat tot el contrari. Duel molt igualat, que no s’ha decidit fins a l’últim quart del partit.

Igualtat màxima en els tres primers quarts

Amb David Palma a la banqueta, després de la destitució de Chava Gómez i fins a l’arribada de Quim Colet, el Sabadell ha arribat a la piscina de Sant Sebastià amb ganes de demostrar que el mal inici de temporada no es corresponia amb la qualitat de l’equip vallesà, i ho han aconseguit. El primer quart ha acabat amb un 0 a 1 favorable als visitants.

Els jugadors de l’Atlètic-Barceloneta no sabien com atacar la defensa del Sabadell ni tampoc com superar el porter visitant, Jordi Mardones. Al descans, un ajustat 4 a 3 era la demostració que els de Chus Martín haurien de donar-ho tot per quedar-se amb els tres punts en joc.

Temps mort CN Atlètic-Barceloneta

El tercer quart ha tingut la mateixa dinàmica que l’inici del partit. Però a l’últim període, i gràcies als encerts d’Alex Bustos i Blai Mallarach, l’Atlètic-Barceloneta s’ha endut la victòria.

La fitxa del partit

CN Atlètic-Barceloneta: Dani López Pinedo, Martín Famera, Álvaro Granados (2), Alberto Munárriz (1), Josip Vrlic, Marc Larumbe, Fran Fernández (1), Roger Tahull (1), Felipe Perrone, Blai Mallarach (2), Alex Bustos (2) i Miki Linares. Entrenador: Chus Martín.

CN Sabadell: David Serrano, Sergi Cabanas, Oscar Carrillo (1), Vicente Matoso, Javier Bustos (1), Duncan James, Borja Fenoy (2), Harmen Muller, Marcel Teclas, Gonzalo López-Escribano, David Carrasco, Víctor Cabanas i Jordi Mardones. Entrenador: David Palma.