El CN Atlètic-Barceloneta continua sent el gran dominador del waterpolo espanyol i català. Després d’aconseguir la Supercopa d’Espanya, els mariners s’han proclamat campions de la Copa Catalunya de la Divisió d’Honor de Waterpolo després de guanyar el CN Sabadell per 10 a 9 a les piscines Manel Estiarte Duocastella del CN Manresa.

Bon inici de l’Atlètic-Barceloneta i reacció del Sabadell

L’equip d’Elvis Fatovic ha començat el partit dominant, en els primers quatre minuts, el conjunt mariner ja dominava per 3 a 0 amb els gols d’Unai Biel, Álex Bustos i Marc Larumbe. Un marcador, que al final del primer quart era de 4 a 2 amb les dianes de Roger Tahull per al conjunt de Fatovic i de Fran Valera i Kosta Averka per al Sabadell.

En el segon quart, però, el CN Sabadell ha reaccionat. L’equip de Quim Colet ha començat el període amb un parcial de 0 a 3, que ha igualat el partit (5-5). Un darrer gol de Berna Sanahuja a 27 segons per al descans ha deixat el 6 a 5 a la mitja part.

Mateix guió a la segona part

El tercer quart s’ha iniciat, de nou, amb domini de l’Atlètic-Barceloneta, que amb un parcial de 3 a 1 ha arribat a l’últim període amb un marcador favorable de 9 a 6. Però, com a la primera part, reacció del Sabadell, que amb els gols de Fran Valera i Guus Van Ljperen s’ha posat a només un gol (9-8). Però un gol de Marc Larumbe en jugada de doble superioritat numèrica ha tornat a col·locar als homes d’Elvis Fatovic amb dos gols d’avantatge. L’últim a marcar ha estat Fran Valera (10-9). El Sabadell ho ha intentat fins al final però el marcador ja no s’ha mogut.

Al final, victòria de l’Atlètic-Barceloneta, que aconsegueix la seva setzena Copa Catalunya, la vuitena de manera consecutiva.