L’Atlètic-Barceloneta continua sense perdre a la lliga, 15 partits i 15 victòries. Els mariners s’han desfet del quart classificat, el CN Terrassa, per un clar 22 a 6. El màxim golejador del partit ha estat Luke Pavillard.

El Terrassa ha aguantat dos minuts

Alberto Munárriz ha obert el marcador del partit amb la primera possessió de l’Atlètic-Barceloneta. El Terrassa ha aconseguit empatar el partit amb un gol de Rubén de Lera, ex del Barceloneta, però poc després, Perrone ha tornar a avançar als mariners. Barroso ha tornat a empatar el partit amb un gol de penal, però ben aviat l’Atlètic-Barceloneta s’ha tornat a posar al capdavant, començant amb una pluja de gols. El primer període ha acabat 7 a 2 favorable als de la piscina de San Sebastià.

El segon quart ha començat amb el gol d’un Terrassa que intentava corregir els errors de la primera quart, però ràpidament s’ha imposat la superioritat dels líders de la lliga, que han tornat a protagonitzar els segons vuit minuts amb cinc gols. El primer temps ha acabat 12 a 4 a favor dels mariners.

Segona part de tràmit

El primer gol del tercer període ha estat per Alejandro Bustos. Tot i que el ritme del partit ha baixat , els de Fatovic han seguit trobant porteria amb facilitat. L’únic gol dels de Terrassa en aquest quart l’ha fet Víctor Alegre.

Els darrers minuts del partit han seguit la mateixa dinàmica del partit. L’Atlètic-Barceloneta ha anotat set gols i el Terrassa no hi ha pogut fer molt més. El partit ha acabat 22 a 6, i amb aquesta victòria, els mariners continuen com a líders invictes de la lliga.