L’Atlètic-Barceloneta ha disputat la dissetena final de Copa del Rei seguida i se l’ha endut. Suposa la desena de consecutiva. Els mariners han fet bons els pronòstics i han superat el conjunt amfitrió, el Sabadell, per un clar 12 a 5.

L’Atlètic-Barceloneta, superior d’inici

L’Atlètic-Barceloneta ha obert el marcador amb un gol de Miguel de Toro, després d’una defensa feble del Sabadell. El segon gol dels mariners l’ha fet Alejandro Bustos. El primer quart ha acabat amb 2 a 0, favorable al Barceloneta, que no ha pogut fer un gol més després d’una gran aturada del porter del Sabadell.

El segon període ha començat amb un gol en superioritat numèrica del Barceloneta. Una bona actuació del porter mariner, Unai Aguirre, ha complicat les coses als locals, a qui la pilota no entrava. Després d’un contraatac ràpid, Luke Pavillard ha fet el quart gol dels mariners. Al final de la primera meitat, els sabadellencs han anotat el seu primer gol. El resultat era de 4 a 1, favorable als mariners.

Sentència a la segona part

A l’inici de la segona part, el Sabadell ha tingut una gran ocasió en quedar-se sol davant d’Aguirre. El Barceloneta ha recuperat la pilota i ha aprofitat per anotar el cinquè del partit. Dos gols seguits del Sabadell han servit per retallar distàncies, però pocs segons després, De Toro ha anotat el sisè per allunyar els visitants. Un penal favorable als de Sabadell l’ha transformat Averka per ajudar el seu equip. El final del tercer període ha acabat amb tres gols seguits dels mariners, que han sentenciat el partit.

Els vuit minuts finals han estat marcats pel gran domini de l’Atlètic-Barceloneta, que tot i l’avantatge seguia defensant consistentment. Després de tres gols seguits dels visitants, Fran Valera, del Sabadell, ha fet l´últim del partit per sentenciar la final per un clar 12 a 5.