Atlètic-Barceloneta, campió de la Supercopa davant el CN Barcelona

El CN Atlètic-Barceloneta torna a ser el supercampió d’Espanya després de superar el CN Barcelona per 11 a 8 a la final de la Supercopa disputada a la piscina de la UE Horta. El conjunt d’Elvis Fatovic recupera un títol que no va poder disputar l’any passat.

Una final de Supercopa molt igualada

La final de la Supercopa ha tingut un inici molt igualat. Tot i començar amb un 2 a 0 favorable a l’Atlètic-Barceloneta, el CN Barcelona ha aconseguit empatar el partit i deixar el marcador en un empat a 4, a l’acabar el primer període.

En el segon període, l’equip d’Elvis Fatovic ha pogut obrir una petita escletxa en el marcador i al descans s’ha arribat amb un 7 a 5 favorable a l’Atlètic-Barceloneta.

Després del descans, els dos equips han afluixat el ritme golejador i només han estat capaços de marcar tres gols en tot el tercer període. A l’últim quart s’ha arribat amb avantatge del Barceloneta per 9 a 6. Una diferència que l’Atlètic-Barceloneta ha sapigut mantenir fins a l’11 a 8 definitiu.

Reconeixement a Toni Esteller

Abans de la disputa de la final de la Supercopa, l’exentrenador del CN Barcelona, Toni Esteller, ha rebut la Insignia Olímpica del Comitè Olímpic Espanyol. Després de 30 anys com a màxim responsable de l’equip mariner, Esteller va retirar-se de les banquetes fa dues temporades havent aconseguit com a jugador i entrenador 7 Lligues, 7 Copes i una Copa d’Europa.