Vitor Roque celebra el gol

El Barça ha aconseguit un triomf molt important contra l’Alabès gràcies sobretot a l’efectivitat golejadora que li havia mancat en altres partits (1-3). Els blaugrana, amb gols de Lewandowski, Gundogan i Vitor Roque (que ha sortit a la segona meitat i ha estat expulsat després de jugar 12 minuts), ha aconseguit una victòria balsàmica.

El Barça s’avança en l’única ocasió clara

El Barça ha sortit, d’inici, amb un únic canvi a l’onze inicial respecte a l’equip que va guanyar l’Osasuna en partit ajornat per la disputa de la Supercopa d’Espanya. Christensen ha entrat per Ferran Torres i el danès ha sortit com a pivot defensiu, mentre que Joao Cancelo jugava per l’esquerra. El conjunt blaugrana ha sortit adormit, com en molts altres partits. L’Alabès, amb ganes i il·lusió, ha aconseguit posar en perill la porteria que defensava Iñaki Peña. Ara bé, en la primera ocasió que ha tingut el conjunt blaugrana, una passada mil·limètrica de Gundogan l’ha aprofitat, amb una mica de sort, Robert Lewandowski, que ha definit amb elegància per fer el 0 a 1.

Abans del descans, Guridi ha tingut el gol de l’empat, però Iñaki Peña ha refusat la rematada. Samu Omorodion també ha tingut l’1 a 1, però el xut se n’ha anat desviat.

Efectivitat blaugrana

El Barça s’ha tornat a trobar amb un Alabès amb moltes ganes que ha posat en problemes l’equip que dirigeix Xavi Hernández. Però els blaugrana, en la segona oportunitat clara, ha fet el 0 a 2. Pedri ha fet una assistència en safata de plata a Gundogan marqués el segon al minut 49. Tot i això, un minut després, Samu Omorodion, de cap, ha marcat l’1 a 2 que posava emoció al matx.

Vitor Roque, gol i expulsió

Una emoció que s’ha esvaït poc després, tot just després que Vitor Roque hagi entrat en lloc de Gundogan, lesionat. El brasiler ha fet l’1 a 3 de la tranquil·litat. Però “O Tigrinho” ha vist com, després del gol, l’àrbitre de l’enfrontament l’ha expulsat per doble groga, la segona molt dubtosa.