L’exentrenador del Barça Lluís Cortés és considerat per la UEFA com el millor entrenador de l’any. L’extècnic blaugrana s’ha imposat a Peter Gerhardsson, entrenador de la selecció sueca, i a Emma Hayes, entrenadora del Chelsea FC Women.

Lluís Cortés, l’entrenador del Barça del triplet

Cortés serà recordat per ser l’arquitecte del Barça del triplet. El tècnic de Balaguer va agafar l’equip blaugrana amb uns mètodes nous, molt més treball i més tensió. Això va fer que el Barça arribés a la final de la Champions la temporada 2018-2019 i acabés guanyant per primer cop el títol l’any 2021. A més, les jugadores blaugrana van arrasar a la Lliga i es van endur el títol de la Copa de la Reina. Va ser una temporada perfecta que va acabar de manera abrupta per al tècnic català. Cortés va sortir per la porta del darrere del club després de diversos problemes interns amb la plantilla, que en va demanar la destitució un cop acabada la temporada.

Tot i aquest trist final, Lluís Cortés s’endú un guardó a títol individual i ja és considerat el millor entrenador de la temporada segons la UEFA.

Escolta les seves paraules després de guanyar

Alexia Putellas, millor jugadora de l’any segons la UEFA

La capitana ha guanyat per davant Hermoso i Martens