Gerard Piqué i Ibai Llanos cada dia estan més units pels diversos projectes que tots dos comparteixen. L’últim és la compra dels drets de la Ligue 1 per part de l’empresa del central blaugrana i la cessió perquè l’“streamer” ho emeti pel seu canal de Twitch. En la conversa que van tenir tots dos a través de Twitch per parlar d’aquest tema, també van fer-ho de Messi i de qui es quedaria el seu dorsal.

Pocs jugadors amb opcions d’heretar el dorsal

A 26 d’agost, hi ha pocs jugadors que puguin quedar-se amb el dorsal de Messi. Només aquells que no hagin debutat a la Lliga o un fitxatge nou. No sembla que el Barça tingui marge per comprar més jugadors, per tant, si no vol deixar el dorsal vacant, hauria de mirar dins del vestidor.

Els jugadors amb més números són Coutinho i Ansu Fati. El Kun Agüero sembla descartat, tot i que Piqué li ha ofert el número 10, l’argentí no ho veu clar. L’altra opció és que quedés vacant aquesta temporada i la que ve es donés a un altre jugador.

L’aposta de Piqué i Ibai

En la conversa a través de Twitch, hi ha un moment donat que Ibai li pregunta a Piqué qui portarà el dorsal 10. El jugador del Barça diu que no ho sap, que no en té ni idea, però tot seguit comencen a parlar de Coutinho mig rient. Ibai diu: “A mi m’agradaria el 10 per a Coutinho, jo crec que li quedaria bé”, i Piqué acaba dient una frase que pot ser premonitòria: “Li queda bé, sí”, enmig de la complicitat que ells dos tenen, com si volguessin dir alguna cosa més del que poden dir en aquell moment.

Philippe Coutinho ja té l’alta mèdica i només està pendent que Koeman li doni l’opció d’anar convocat per tornar a jugar minuts oficials. El mateix tècnic va dir fa uns dies que confiava en el brasiler i que li demanaria que fes un pas endavant per fer els gols que no faria Messi. Veurem si Coutinho respon i si ho acaba fent amb el dorsal 10 de l’argentí.