L'Espanyol guanya al camp de l'Osca
@RCDEspanyol

L’Espanyol de Rubi il·lusiona. La victòria dels blanc-i-blaus per 0 a 2 al camp de l’Osca ha col·locat l’equip segon a la classificació. Està a només un punt del líder, el Barça. I això que l’Espanyol ha començat patint al camp de l’Osca, ja que els aragonesos han dominat i han generat perill en els primers minuts. Però al descans s’ha arribat amb avantatge blanc-i-blava. Quan faltaven cinc minuts per anar als vestidors Borja Iglesias ha fet el 0 a 1.

La segona part ha començat amb protagonisme del VAR, ja que l’àrbitre l’ha consultat per anul·lar un gol de Víctor Sánchez. I en el minut 64 Borja Iglesias ha fet pujar el 0 a 2 al marcador. Els de Rubi se sentien confiats i ja en temps de descompte haurien pogut fer el tercer, però la rematada d’Hermoso ha anat al travesser. Primera victòria de l’Espanyol fora de casa. Un triomf que donarà ales als periquitos.