Àlex Cano, capità del CE Europa, i Carles Raventós, segon entrenador escapulat, han passat per roda de premsa per valorar el partit de Copa del Rei contra l’Amorebieta. L’eliminatòria serà a partit únic i els barcelonins buscaran guanyar davant un Segona Divisió A (dues categories per sobre) per intentar allargar el somni de la Copa, tal com han reconegut.

No podia marxar de l’Europa sense jugar un partit de Copa. Ha costat 13 anys, però intentarem allargar el somni”
Àlex Cano, capità del CE Europa

La plantilla de l’Europa està molt motivada

Àlex Cano ha reconegut els nervis propis d’un partit d’aquestes característiques. Per la plantilla, la Copa del Rei ” és especial i teníem moltes ganes de jugar un partit d’aquest estil”. El capità escapulat sempre havia somiat a jugar una eliminatòria de la competició del KO. De fet, Cano ha posat aquest matx entre els tres més importants de la seva carrera a l’Europa: “Juntament amb el dia de la Copa Catalunya i el de l’ascens contra el Cerdanyola, serà el dia més important aquí per mi. Jo no podia marxar de l’Europa sense jugar un partit de Copa. Ha costat perquè són 13 anys al club, però intentarem que s’allargui el somni“.

“Sortirem a guanyar, sense especular, perquè no sabem fer una altra cosa”

La bona dinàmica de l’Europa, amb l’ascens a Segona RFEF la temporada passada, ha comportat que cada cop més aficionats s’hi sumin al projecte. “Cada cop més aficionats s’estan unint al club. Esperem que puguin gaudir d’un partit d’aquest nivell, una eliminatòria que no es juga sempre. Si guanyem tindrem un altre premi i es viurà amb molta il·lusió“, ha explicat Cano, qui sap que per aconseguir passar de ronda hauran de ser fidels al seu estil: “Preparem els partit igual que els de Lliga. Sortint a guanyar, sense especular perquè no sabem fer una altra cosa“.

Ens hem de fixar en nosaltres i seguir la línia dels últims partits a la Lliga”
Carles Raventós, segon entrenador del CE Europa

Carles Raventós: “L’Amorebieta és un molt bon equip que juga molt directe”

Carles Raventós, segon entrenador del CE Europa, ha explicat que plantegen el matx “amb moltes ganes de fer un bon partit i fer el joc que venim fent a la Lliga”, però que serà una eliminatòria complicada perquè encara que l’Amorebieta està en zona de descens, “és un molt bon equip que juga molt directe. Amb un sistema 3-5-2. No sabem si canviaran el sistema i donaran minuts als menys habituals, però, en tot cas, és un molt bon equip i haurem de fer un gran partit per passar”.

La clau: ser fidels al seu estil

Pel segon entrenador escapulat, la clau és fixar-se molt en ells mateixos. “Hem de seguir la línia dels últims partits tant ofensiva com defensiva. Tot i no marcar gols, crec que hem fet bons partits, especialment contra el Badalona. Hem de contrarestar les armes del rival de les millor manera possible, sabem que és un rival dues categories superior i que físicament ens exigirà moltíssim, però amb les nostres armes i la nostra gent intentarem tirar-ho endavant“.