L’SD Amorebieta serà el rival de l’Europa en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Íñigo Vélez, tècnic del conjunt basc, ha atès betevé per analitzar el partit contra el conjunt barceloní i ha reconegut que ha avisat els seus jugadors que hauran de sortir endollats si no volen quedar eliminats contra un rival dues categories inferiors.

A un partit pot passar qualsevol cosa”
Íñigo Vélez, entrenador de l’SD Amorebieta

La gespa del Nou Sardenya no és cap excusa

Per Íñigo Vélez, la clau està en prendre’s el partit com si l’Europa fos “un rival de la nostra Lliga”. “L’Europa no està en una posició còmoda a la classificació, però intenta jugar i ha fet bons partits com el del Numància“, ha afegit el tècnic de l’Amorebieta, qui ha avisat els seus jugadors que “a un partit pot passar qualsevol cosa. Estem dues categories per sobre i hem de fer les coses bé. Hem de sortir endollats perquè amb les ganes de donar una alegria a l’afició, no ens ho posaran gens fàcil“. Íñigo Vélez va jugar a l’Espanyol B i va trepitjar el Nou Sardenya com a jugador i creu que serà semblant a quan jugava. “La gespa artificial, les mides del terreny de joc… No fa tant que nosaltres jugàvem en aquesta camps. No és un camp de segona, però això no serà cap tipus d’excusa“.

La Lliga és l’important

L’Amorebieta està concentrat en la Lliga de Segona Divisió, en la qual són penúltims amb 14 punts i només dues victòries. Íñigo Vélez ho té clar: “L’important és la Lliga. És clar que la Copa és una competició que ve de gust perquè vas passant rondes i pots tenir la sort de jugar contra equips més grans. No estic preocupat perquè tinc una plantilla de 26 jugadors i tinc prou gent per afrontar tres partits en una setmana”.

Íñigo Orozco: “L’equip està motivat i tenim ganes de fotre-li canya a la Copa”

Íñigo Orozco, jugador de l’Amorebieta, també ha entrevistat per betevé. El davanter ha reconegut que la Copa del Rei és especial, que “sempre fa il·lusió jugar-la” i que veu a l’equip “molt motivat i amb ganes de fotre-li canya a la Copa”. Orozco ha reconegut que no saben gaire de l’Europa més enllà que és “un club històric que està a la zona baixa de la Lliga”, però ha avisat que ell sap que és estar a la seva pell i jugar contra un equip de categoria superior, cosa que “motiva perquè saps que després et tocarà un més gros. Després de 31 anys sense jugar la Copa els farà molta il·lusió”.

L’Europa no té res a perdre”
Íñigo Orozco, jugador de l’SD Amorebieta

Orozco no considera que el fet de jugar en gespa artificial sigui diferencial, ja que ells fa dies que estrenen en gespa artificial. El davanter de Donosti creu que “l’Europa no té res a perdre. Imagina’t que ens guanyen, el premi seria més gros. Sortiran a per totes. Jo també he estat a la seva pell. La motivació els donarà un plus extra”.