aleix garcia
Foto: @GironaFC

El mercat de fitxatges d’hivern s’obrirà aquest dimarts, 2 de gener, i el Barça té un objectiu clar per reforçar el mig del camp. El club blaugrana estaria interessat a incorporar el jugador del Girona Aleix Garcia. Segons ha avançat Jijantes, el migcampista seria el reforç número u del Barça en aquest mercat d’hivern.

El Barça estudia fórmules per fitxar Aleix Garcia

Després de l’arribada de Vitor Roque, ara Xavi vol reforçar el mig del camp. I la prioritat és fer-se amb els serveis d‘Aleix Garcia. El Barça està estudiant la fórmula per portar el migcampista quan abans millor. La clàusula de rescissió del futbolista d’Ulldecona de 26 anys és de 20 milions d’euros. El Barça no podria pagar tota la clàusula i està buscant diverses possibilitats. Aquestes passarien per incloure jugadors a l’operació per abaratir-la. Alguns noms que hi ha a sobre la taula són el de Pablo Torre i Oriol Romeu. El primer està cedit questa temporada al club gironí sense opció de compra. El segon aquest estiu va fitxar pel Barça procedent del Girona i s’ha especulat que podria fer ara el viatge a l’inversa.

Hi hauria un tercer nom a sobre la taula, el d‘Eric Garcia. El central està cedit pel Barça al Girona i està fent una temporada rodona. De fet, s’ha convertit en peça fonamental per a Míchel, per l’equip colíder de la Lliga.

Adaptació ràpida

Tant Aleix Garcia com Xavi Hernández s’han tirat floretes mútuament. El jugador va dir que li agradaria jugar al Barça i el tècnic mai no ha amagat que és un futbolista que li agrada. El migcampista va arribar al Girona el 2021 procedent del Manchester City, per tant, és un jugador que coneix perfectament l’estil de joc del Barça i que tot fa pensar que la seva adaptació seria ràpida.