FC Barcelona
FC Barcelona

Vitor Roque no ha parat des que ha arribat a Barcelona aquest matí, 27 de desembre. Fins ara, el davanter brasiler ha passat unes proves mèdiques, ha vist un petit tros de la ciutat i ha conegut de primera mà les instal·lacions blaugrana on passarà els propers anys. A més, aquesta tarda es farà les fotografies oficials a les oficines del Camp Nou. El jove davanter brasiler ha fet unes declaracions als mitjans del club, en què ha admès que el seu fitxatge és un “somni fet realitat”.

L’arribada del “Tigrinho” a Barcelona

Vitor Roque ha arribat aquest matí a Barcelona en un vol que ha travessat l’Atlàntic durant la nit i ha fet escala a Madrid. El nou jugador culer es deleix per posar-se la samarreta blaugrana i començar a jugar per al Barça. Xavi Hernández el tindrà a la seva disposició aquest divendres, quan s’hauran acabat les vacances de la plantilla barcelonista i començaran a entrenar-se de cara al partit de Lliga de dijous vinent, 4 de gener, al camp de Las Palmas.

L’esperança posada en Vitor Roque

Des de la junta directiva com l’equip tècnic blaugrana tenen la fe dipositada en Vitor Roque, ja que consideren que pot ser un abans i un després en la sequera golejadora que viu el Barça des de fa uns mesos. El jugador ha disputat 81 partits durant la seva trajectòria a l’Athletico Paranaense. En un any i mig ha marcat 28 gols i ha donat 11 assistències. Vitor Roque començarà a jugar al Barça en aquest mercat d’hivern però el club va fitxar-lo l’estiu passat amb un contracte que el lligarà fins al 30 de juny del 2031.