La Guineueta ha acollit el XVII Memorial Urruti de benjamins amb la presència del Barça, l’Espanyol, l’Europa i la Guineueta com a equips barcelonins. Aquest torneig se celebra des de l’any 2002 en reconeixement a qui va ser porter del Barça i també durant dues temporades preparador de porters del  futbol base la Guineueta.

Un torneig per gaudir i guanyar experiència

El Memorial Urruti és un torneig perquè els benjamins gaudeixin de l’experiència i puguin, fins i tot, enfrontar-se a equips “a priori” superiors, com el Barça i l’Espanyol. Ferran Cartanyà, entrenador del Benjamí B de la “Guine”, ha afirmat que “és un honor pel club acollir un torneig d’aquestes característiques i que els nois han de gaudir del moment”. L’entrenador del benjamí A de l’Espanyol també ha explicat que han afrontat aquest torneig amb la màxima il·lusió i sobretot amb la intenció de transmetre uns valors als jugadors.

El Barça ha golejat el Cornellà per 4-0, l’Espanyol també ha superat plàcidament el Sabadell per 7-0, i l’Europa s’ha encarregat de superar per 5-0 a l’amfitrió, la Guineueta.