El Barça B encara no ha aconseguit sumar una victòria a l’Estadi Johan Cruyff. En aquesta ocasió, els blaugrana han empatat a 2 amb el Prat en un partit elèctric i ple de grans gols.

De golàs en golàs

El Prat ha començat el matx amb les idees molt clares i sense arronsar-se en atac. El conjunt potablava ha tingut la primera ocasió clara del partit quan només s’havien disputat dos minuts. Chabboura ha recuperat una pilota al mig del camp i ha intentat sorprendre Sergi Puig amb un xut llunyà. Tot seguit, a la sortida d’un córner, Ricarte ha fet lluir Sergi Puig, fent acte dels seus reflexos. El Barça B per la seva part no ha aconseguit aprofundir en atac i només Saverio ha estat capaç de rematar entre els tres pals en els primers 20 minuts de partit. La més clara per als blaugrana ha estat una rematada d’Àlex Collado, però que finalment l’ha salvada sota pals Argilaga. A la següent jugada ha arribat el primer gol del Barça. Àlex Collado ha rebut a la frontal de l’àrea una passada de Riqui Puig i sense pensar-s’ho dues vegades, ha regalat als espectadors un autèntic golàs. La reacció del Prat ha estat immediata. Arjona ha recollit una pilota dins l’àrea i ha signat l’empat amb una rematada per l’escaire. Amb empat a 1 s’ha arribat al descans a l’estadi Johan Cruyff.

Mateix guió de la primera meitat

A la represa, el Barça B ha sortit més decidit i als cinc minuts Akieme ha posat a prova Andrés Díez amb un xut des de dins l’àrea. El partit ha entrat en una fase de contenció i el pes del joc s’ha concentrat al mig del camp, sense ocasions clares per cap dels dos conjunts. Només Riqui Puig ha aconseguit trencar la igualada present al marcador. Al minut 78, el 6 blaugrana ha rebut una pilota a la frontal de l’àrea i l’ha enviat a l’escaire de la porteria defensada per Andrés Díez. Amb el 2 a 1 el Barça ha intentat controlar el matx però de nou ha empatat el Prat. Guzmán ha establert el 2 a 2 amb cop de cap. Amb aquest, els blaugrana sumen tres partits sense conèixer la victòria.