L’Espanyol juvenil ha sumat la segona victòria de la temporada després de guanyar per 1-0 l’Europa, que suma tres punts en les dues jornades de lliga disputades. Un solitari gol de Kenneth a la primera meitat ha valgut als homes de Luis Blanco per sumar un nou triomf. L’Europa, que ha ofert una bona imatge, ha pogut empatar al temps afegit.

Kenneth materialitza el domini perico

Els locals han portat la iniciativa del joc durant el primer temps. Kenneth ha inaugurat el marcador al minut 24 amb una rematada de cap aprofitant una centrada de Jofre Carreras. Abans del descans, el mateix Jofre ha pogut ampliar les diferències després de rebre una passada en llarg dins l’àrea, però el seu xut ha estat desviat per Mou.

L’Espanyol té la possessió i l’Europa les ocasions

A la represa, l’Europa ha disposat d’una bona ocasió per igualar el marcador per mitjà de Gonpi, que s’ha internat a l’àrea per la part esquerra i ha provat un xut refusat per Ángel Fortuño. L’Espanyol ha continuat dominant el partit però sense generar ocasions, fet que ha permès l’Europa arribar amb opcions al tram final de partit. Al temps afegit, Gonpi ha tingut la darrera oportunitat del partit en rebre una passada de Toni dins l’àrea, però el davanter ha xutat a les mans d’Ángel Fortuño.