El Barça CBS ja està a punt per disputar els quarts de final de la Copa de la Reina. L’equip d’Isaac Fernández ha debutat aquesta temporada a la màxima categoria del bàsquet espanyol femení i, tot i que l’objectiu era mantenir-se, ha signat una primera volta excel·lent. Tant es així, que han aconseguit el bitllet als quarts de la Copa de la Reina.

La Copa que el Barça CBS i Ainhoa López volen jugar

Un dels pilars fonamentals del Barça CBS és Ainhoa López. La jugadora blaugrana ha explicat el seu procés de recuperació, després que l’any passat li diagnostiquessin un càncer, que va superar set mesos després, i amb uns quarts de final de la Copa de la Reina que es jugaran aquest divendres, 31 de març, a les 20.30 h davant el Perfumerías Avenida.

El premi d’una gran primera volta

La recompensa al gran joc i a una primera volta acumulant bons resultats arriba ara, amb la classificació per jugar la Copa de la Reina, un torneig que al vestidor s’ha agafat amb moltes ganes i que pot suposar que es trenqui la mala ratxa de quatre derrotes. L’equip pràcticament s’estrena en aquesta competició, i és que són 10 de 13 les jugadores del vestidor blaugrana que debutaran a la Copa de la Reina.

El rival, el Perfumerías Avenida, parteix com un dels grans favorits. El conjunt de Salamanca n’ha guanyat set en els últims nou anys. Tot i així, en un torneig com la Copa de la Reina mai se sap què pot passar i les blaugrana buscaran fer la sorpresa.

Tornar a sentir-se jugadora

A Ainhoa López li van diagnosticar un càncer, concretament un limfoma de Hodgkin, l’any passat. Després de set mesos de tractament i allunyada de les pistes, va superar-lo. Ara, explica que s’ha refet i recupera el físic i les sensacions que va perdre a causa de la malaltia.
Tot i haver disputat dos cops aquest torneig, aquesta vegada, sens dubte, és la més especial de totes.