El Barça ha guanyat el Llevant per 2 a 1. Els gols han arribat a la primera part gràcies a un inspirat Ansu Fati. A la represa el partit s’ha obert i els blaugrana no han tingut el domini que havien tingut durant els primers minuts.

La parella de ball Messi – Ansu Fati obre el marcador

El Barça ha sortit pressionant l’àrea del Llevant. Amb un joc dinàmic i alegre els blaugrana han generat diverses ocasions. Messi ha provat sort fins a tres vegades, però Aitor Fernández ha evitat el gol de l’argentí. Els de Quique Setién han continuat insistint i han arribat els gols, que han estat en dos minuts de diferència, 29 i 31, i amb els mateixos protagonistes. Assistència de Messi i definició d’Ansu Fati, 2 a 0. El Barça ha seguit trobant espais a la defensa valenciana i Semedo hauria pogut fer el tercer, però el xut ha anat al travesser. Just abans del descans bona jugada per la banda de Semedo que assisteix Griezmann, però el francès ha rematat fora per poc.

El Barça perd el control

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera amb el Barça dominant. De fet, els blaugrana haurien pogut marcar el tercer, però el Llevant s’ha estirat i ha disposat de dues ocasions ben clares. Ter Stegen ha evitat el gol dels valencians. Els visitants, en aquests segons 45 minuts, han sabut trobar les pessigolles a la defensa blaugrana i Hernâni ha tornat a fer lluir a Ter Stegen. El Barça ha perdut control i el partit ha estat d’anada i tornada amb ocasions a les dues àrees. De fet, els porters han estat els grans protagonistes en aquests minuts. Al final, i en temps de descompte, Rochina ha superat Ter Stegen, que no ha estat gaire encertat en aquesta jugada.