Jordi Alba i Leo Messi
Foto: @FCBarcelona

L’adeu de Jordi Alba pot ser l’últim clau al taüt del retorn de Leo Messi al Barça. L’astre argentí tenia dos grans amics al vestidors blaugrana: Sergio Busquets i Jordi Alba. El capità culer ja va anunciar la seva marxa fa uns dies, i ara ha estat el lateral esquerre qui també abandonarà el Barça. Sense els seus dos grans amics, el retorn de Leo Messi sembla complicar-se encara més.

Aquesta és una possible lectura, però hi ha qui ho interpreta contràriament. És possible que Busquets i Alba hagin decidit fer un pas al costat per fer possible el retorn de Messi al Barça. Sigui com sigui, fonts del club continuen assegurant que cap sortida de Busquets o Alba té res a veure amb la intenció del club d’intentar fitxar Leo Messi.

El sopar de Leo Messi amb Busquets i Jordi Alba

Leo Messi va sopar amb Jordi Alba i Sergio Busquets el mes passat en una reunió d’amics que s’especula que podria haver servit per planificar un futur junts. De fet, s’ha parlat d’una oferta de l’Aràbia Saudita per incorporar els tres amics junts.

‘La porteria’ va avançar que Messi no tornarà

La porteria’, de betevé, ja va anunciar, en exclusiva, que Leo Messi no tornaria al Barça i que el seu futur passar per una oferta estratosfèrica de l’Aràbia Saudita. Tot i això, des de Jijantes, el periodista Gerard Romero assegura que la marxa d’Alba no afectarà el futur de Leo Messi i que encara hi ha opcions que torni a jugar de blaugrana.