leo messi barca
Foto: FC Barcelona

El fitxatge de Leo Messi pel Barça està gairebé descartat, segons ha pogut saber ‘La porteria’ de betevé. Malgrat que el desig de Messi continua sent el de tornar al FC Barcelona, el pare i representant del futbolista, Jorge Messi, se sent molt més seduït per l’oferta milionària que els ha arribat de l’Aràbia Saudita. Dit en d’altres paraules: segons ha pogut saber ‘La porteria’, els temes econòmics imposats per Jorge Messi passaran per davant del desig purament esportiu i sentimental del futbolista argentí.

A més a més, segons aquestes fonts properes a l’entorn de les negociacions, Leo Messi no vol contradir cap voluntat del seu pare, una figura a qui té un respecte absolut.

Les paraules de Xavi sobre el futur de Messi que guanyen més sentit

Amb aquest escenari, que ja va avançar fa unes setmanes pel periodista Marçal Lorente, guanyen sentit les últimes declaracions del tècnic del Barça, Xavi Hernández, sobre el futur de Leo Messi. Per primer cop en molts mesos, Xavi va reconèixer obertament que el retorn de Messi al Barça no depenia de l’economia del club, sinó de “les intencions que tingui el jugador”. Unes paraules que, amb aquesta informació de ‘La porteria’ de betevé, prenen més rellevància. Això sí, amb un matís significatiu: el futur de Messi potser no depèn tant de l’anhel del jugador, sinó de les prioritats econòmiques del seu pare, Jorge Messi.