F

Leo Messi ha sopat aquest dilluns a la nit a Barcelona acompanyat dels seus inseparables amics blaugrana, Sergio Busquets i Jordi Alba. A la trobada que han fet amb les seves parelles respectives també hi era Pepe Costa, assistent de Messi.

Messi està còmode a la seva ciutat

Leo Messi s’escapa a Barcelona sempre que les seves obligacions esportives al PSG li ho permeten. Aquesta vegada passa uns dies a la casa que tenen a Castelldefels. Com acostuma a passar quan visita la que considera la seva ciutat, Messi es troba amb alguns dels amics més íntims que conserva a la plantilla del Barça. Els dos que mantenen més relació amb l’argentí són dos capitans, Sergio Busquets i Jordi Alba. Gerard Romero va explicar la notícia del sopar a Jijantes FC, el seu canal de Twitch.

El Barça vol fitxar Messi

Ja no és cap secret que el FC Barcelona vol fitxar Leo Messi un cop s’acabi la temporada. La inscripció dels seus fill a l’escola a la que anaven abans de marxar a París i el munt de maletes que va portar aquest dissabte procedents de París van disparar la hipòtesi que la família Messi tornarà a Barcelona un cop el jugador acabi contracte amb el París Saint-Germain el dia 30 de juny.