raphinha samarreta vinicius
Foto: EFE / R. García

Raphinha va tenir un gest de suport a Vinicius Junior durant el Valladolid-Barça. L’atacant brasiler del FC Barcelona, company de Vinicius a la selecció del seu país, va lluir una samarreta reivindicativa contra els insults racistes que va rebre el davanter del Reial Madrid. “Mentre el color de la pell sigui més important que la brillantor dels ulls hi haurà guerra al món”. Aquest va ser el missatge que es va escriure a mà el mateix Raphinha a la samarreta interior que duia sota l’equip oficial del Barça, amb un epíleg final: “Estem junts, Vini”.

Raphinha va aprofitar el moment en què Xavi Hernández el va substituir per lluir la samarreta. A més, el jugador brasiler va abandonar el terreny de joc amb el puny alçat, en un altre gest contra el racisme. Al final del partit, Raphinha també va fer tot el possible per donar visibilitat al seu clam contra el racisme.

La resposta de Vinicius a la samarreta de Raphinha

Vinicius Junior no va trigar gens a respondre el missatge de la samarreta de Raphinha. El davanter del Reial Madrid va fer una piulada a Twitter en senyal d’agraïment, amb el nom en majúscules de Raphinha, i emoticones de cors de color negre i mans pregant.