L’acord entre el Barça i Kun Agüero podria ser imminent. Aquesta és la informació que podem avançar des de ‘La porteria’, de betevé, que pot explicar detalls d’una operació que ja s’ha posat en marxa. En les últimes setmanes s’han produït molts avenços en la possible arribada de Kun Agüero a Barcelona la temporada vinent. No només això, sinó que la confirmació d’aquest fitxatge per part del Barça el col·loca com a primer de la llista. 

Barça i jugador han començat a redactar el contracte

Segons ha pogut saber ‘La porteria’, de betevé, els advocats del Kun Agüero ja han rebut un esborrany del Barça. Les negociacions entre Barça i jugador estarien avançades i, fins i tot, el possible contracte s’hauria començat a redactar i a tancar condicions entre el club blaugrana i l’argentí.

El Kun es rebaixarà la fitxa

En aquest sentit, Agüero està disposat a tenir una rebaixa salarial, respecte al que cobra al Manchester City. L’entorn del jugador se sent optimista perquè aquest esborrany es pugui convertir en un contracte de manera immediata.

‘La porteria’, de betevé, pot explicar que el desig d’Agüero era venir a Espanya des d’un primer moment. Tot i que d’entrada estava obert a fer-ho al Barça o a l’Atlètic de Madrid, els últims esdeveniments i l’apropament entre Barça i jugador li obren les portes a Barcelona. En aquest sentit, l’última setmana ha estat decisiva i els contactes s’han accelerat entre el club i l’argentí. Fins al punt que el departament legal d’Agüero ja té a les seves mans paperassa i un primer esborrany que podria convertir-se en un contracte.

Un fitxatge que pot ser clau en la continuïtat de Messi

L’entorn del Kun Agüero és optimista i està entusiasmat amb la idea de l’arribada de l’argentí a Barcelona. En aquest sentit, ningú nega que la seva arribada podria condicionar la renovació de Messi. D’aquesta manera podrien compartir vestidor dos amics que fa anys que somnien a portar la mateixa samarreta cada dia, i no fer-ho només amb la selecció argentina.

L’acord entre Agüero i Barça és imminent, i en cas que arribés a Barcelona, podria ser la peça clau i definitiva per a la continuïtat de Leo Messi.