El Barça B ha guanyat el Vila-real B per 3 a 2 i continua creient que l’ascens de categoria és possible. De fet, l’equip de Garcia Pimienta es mantindrà segon a la classificació. Konrad, Collado i Rey Manaj han estat els golejadors del filial blaugrana.

Konrad avança el Barça B

El partit ha començat sense un dominador clar, però els blaugrana han aprofitat una de les primeres aproximacions per marcar. Ha estat Konrad en el minut 14 qui ha fet l’1 a 0. Els castellonencs han intentat reaccionar, però els ha costat generar perill. L’ocasió més clara dels groguets ha arribat a la mitja hora de joc, quan Carevic ha aturat un xut de Cabrera. A la mitja part s’ha arribat amb avantatge mínim del filial blaugrana.

El Vila-real B ha sortit dels vestidors disposat a aconseguir l’empat i ha tingut dues ocasions clares, d’Ahn i de Harper, per aconseguir-lo. Però ha estat el Barça B qui ha aprofitat l’oportunitat per fer el segon. Collado, de falta, ha fet pujar el 2 a 0. La tranquil·litat ha durat només un minut, ja que Arana ha marcat el 2 a 1 per als castellonencs. Han estat uns minuts molt intensos, ja que un penal sobre Peque l’ha transformat Rey Manaj per fer el 3 a 1. Semblava que els de Garcia Pimienta podien respirar, però Millán, en el minut 73, ha tornat a posar emoció al partit amb el 3 a 2. A partir d’aquí els groguets han pressionat de valent per aconseguir l’empat i els nervis han fet acte de presència al Johan Cruyff i més quan l’àrbitre ha indicat sis minuts de temps afegit. El filial blaugrana ha sabut aguantar el resultat i ha sumat tres punts importantíssims.