Sergio Agüero

Segons informa TyC Sports, el FC Barcelona podria haver fet arribar al davanter argentí una oferta per ser nou jugador del Barça. Sergio Agüero, acaba contracte aquest any amb el Manchester City de Josep Guardiola, i arribaria amb la carta de llibertat sota el braç. Company de Leo Messi a la selecció argentina, el fitxatge del davanter, de 32 anys, podria ser una peça clau per a la continuïtat de Messi al club.

La renovació de Kun Agüero amb el Manchester City per a una temporada està estancada. El jugador, que aquest any està tenint poc protagonisme en una temporada irregular per les lesions i el coronavirus, no ha renovat encara i podria valorar jugar amb el seu company de selecció, ja que són amics des que eren juvenils. Tot un repte per al nou president Laporta per convèncer Messi que es quedi al Barça.

Un mite al Manchester City

Agüero és un mite a Manchester equip per qui va fitxar l’any 2011 provinent de l’Atlètic de Madrid. L’argentí s’ha convertit en el màxim golejador de l’entitat i el jugador estranger amb més gols a la Premier League.