5è Trofeu Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Rítimica

L’espectacle de la gimnàstica rítmica arriba aquest dissabte, 23 de novembre, a la ciutat. Algunes de les millors gimnastes del món participaran en el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Rítmica.

El millor de la gimnàstica rítmica

El cartell és de luxe i, per tant, el públic que s’apropi al CEM Olímpics Vall d’Hebron a partir de les 15.50 h podrà gaudir de gimnastes de primer nivell. Entre les participants de casa nostra, hi ha la barcelonina Natàlia García, que va guanyar el 2017 el Ciutat de Barcelona i ha estat fins a sis vegades sotscampiona d’Espanya, i la jove santcugatenca Elisa Pérez, que en edat júnior ja forma part de l’equip espanyol sènior de gimnàstica rítmica. A més, hi haurà l’oportunitat de veure en acció la quarta i la cinquena millors gimnastes del món. La búlgara Boryana Kaleyn i la ucraïnesa Vlada Nikolchenko. També d’Ucraïna hi participarà la jove gimnasta Khrystyna Pohranychna.

A més, hi haurà les exhibicions de dos gimnastes de rítmica masculina. En Marc Salvador, campió d’Espanya a mans lliures en la categoria aleví, i en Xavier Bautista, campió d’Espanya en la categoria infantil. També cal destacar l’exhibició de les gimnastes de nivell 11 de gimnàstica rítmica inclusiva del Club Rítmica Sitges-Garraf.