El Barça ha guanyat sense cap problema el matx contra el Sinfín Santander, avançat de l’11a jornada de la Lliga ASOBAL, per 45 a 21. El partit s’ha jugat aquest dimarts degut que dissabte el Barça ha de disputar un partit de l’EHF Champions League contra el Flensburg al Palau Blaugrana.

El partit des del punt de vista competitiu no ha tingut història, com acostuma a passar amb els partits que el FC Barcelona juga a casa de la Lliga ASOBAL, els guanya per golejada i sense deixar respirar el rival, i aquesta vegada no n’ha estat l’excepció. A la mitja part els culers ja guanyaven per 22 a 6, així que zero emoció.

3.061 petits espectadors al Palau

La particularitat de l’enfrontament és que el Palau Blaugrana ha obert les portes per a la mainada. Entrada gratuïta per a nens i nenes del Consell de l’Esport Escolar, per a col·legis de Barcelona i de fora de la ciutat, per a centres amb persones discapacitades intel·lectuals i per a petits jugadors i jugadores de clubs del país que han donat color a un pavelló que altrament hauria estat pràcticament buit.

No és la primera vegada que la secció d’handbol juga un partit de l’ASOBAL un migdia d’un dia entre setmana i obre les portes a les escoles. L’any 2016 va fer-ho en un matx contra el Benidorm.

El Santander va ser un dels grans

El Sinfín Santander ha tornat l’handbol d’elit a la capital càntabra i pren el relleu del gran Teka Santander, que va arribar a guanyar una Copa d’Europa l’any 1994. Per les seves files han passat jugadors de talla mundial com ara Talant Dujshebaev i el porter José Javier Hombrados. Avui en dia són un equip que batalla per mantenir-se a la Lliga ASOBAL. Per adonar-se de la crisi que viu aquesta competició només val a dir que en el partit del Palau no han pogut jugar dos dels jugadors importants del Sinfín: el pivot Diego Muñiz i l’extrem esquerre Cristian Postigo, i no han pogut perquè l’hora del partit els coincidia amb el torn en les seves respectives feines