Chus Martín ja havia avisat a la prèvia que el Jadran seria un rival molt complicat i que en tots els partits excepte un havia plantat cara als rivals. Aquest dimecres no ha estat una excepció i l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit un triomf amb patiment per 12 a 13 amb un gol de Felipe Perrone en l’últim sospir de l’enfrontament. Amb aquesta victòria, els mariners sumen 12 punts en cinc jornades de la Champions de waterpolo i, el que és més important, han aconseguit tres triomfs a domicili.

Un partit amb moltes alternatives

El primer quart ha estat de domini montenegrí i ha acabat amb un 4 a 1 favorable al conjunt local. El Jadran ha sabut aprofitar molt bé les seves oportunitats i, en canvi, els de Chus Martín no han estat capaços de treure profit de les superioritats numèriques. Fins a cinc n’han tingut els mariners sense marcar cap gol. El segon període, en canvi, tot s’ha capgirat com un mitjó i l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit un parcial d’1 a 5 que els ha permès marxar al descans amb un 5 a 6 favorable.

Jadran, un equip que no es rendeix

El Jadran ha aconseguit, de nou, posar-se per davant en el marcador en l’inici del tercer període. El parcial de 3 a 0 ha estat ràpidament respost amb un altre igual dels barcelonins. Amb el 8 a 9 tothom ha tingut clar que qualsevol detall podia decantar el matx a favor d’un equip o un altre, i així ha estat. Al final del quart, empat a nou gols i tot per decidir.

jadran Atletic Barceloneta Champions aterpolo

Un últim quart d’infart

El últims vuit minuts de l’enfrontament han estat de molta tensió conscients els dos equips de la importància de cada atac i cada defensa. Precisament les accions defensives han estat clau per decidir el partit. Els pals també han jugat, de forma equitativa, tant per part dels locals com dels visitants. L’empat a 11 s’ha mantingut durant molts minuts i quan faltava menys d’un minut Felipe Perrone ha aconseguit, en un jugada defensiva, robar una pilota, sortir al contraatac i provocar un penal. Álvaro Granados ha marcat l’11 a 12 i només quedaven 37 segons. En l’acció posterior, Spaic ha fet l’empat a 12. Amb 15 segons per jugar i un atac a favor, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el 12 a 13 mitjançant Felipe Perrone quan només faltaven dos segons per acabar el matx. Ha estat un triomf amb patiment.