Imatge de Les Tres Torres

Les denúncies per agressions sexuals han crescut més d’un 25 % en l’últim any i al ‘Hashtag Barcelona‘ ens preguntem si això vol dir que han augmentat els delictes o és que les víctimes han perdut la por de denunciar. Aquest dimecres, també parlem de l’anunci de l’obertura d’un nou centre de menors de la DGAIA a la Zona Franca a finals de juny i de la increïble eliminació del Barça a les semifinals de la Champions.


Més denúncies per agressions sexuals

Durant el 2018, es van interposar gairebé 1.800 denúncies per aquest motiu, un 26% més que l’any anterior. Es produeixen més agressions sexuals? O és que les víctimes tenen menys por a denunciar? El ‘Hashtag Barcelona‘ analitza aquestes dades de la memòria dels Jutjats de Barcelona del 2018 amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:

 


El nou centre de menors, a la Zona Franca

La Zona Franca acollirà a partir del mes de juny un nou Centre d’Atenció Immediata (CAI) per als menors que migren sols a Barcelona. Tindrà capacitat per a una quarantena de joves i serà “la porta d’entrada” al sistema de protecció. Amb aquest nou centre, la DGAIA pretén evitar les estades llargues dels menors a les comissaries de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. En parlem amb el vicepresident del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Lluís Vila:


El Barça, fora de la Champions

El cap d’esports de betevé, Albert Setó, analitza les causes de la desfeta del Barça a Anfield per 4 gols a 0 davant del Liverpool, que va capgirar el 3 a 0 de l’anada i ha deixat els blaugranes fora de la final de Champions del pròxim 1 de juny a Madrid:


L’actualitat a les xarxes

El ridícul del Barça a la Champions, l’equivocació amb l’himne espanyol en un acte del rei Felip VI a Itàlia i el ‘zasca’ de Viggo Mortensen a VOX han generat una allau de comentaris a les xarxes socials i l’Àlex Solà ens en resumeix els més destacats:


La fonoteca

Nil Via

 recorda que fa 15 anys que es va inaugurar el Fòrum de les Cultures, el segon gran esdeveniment impulsat per Pasqual Maragall, després dels Jocs Olímpics del 92:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: