copa d'Europa Liverpool FC Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha caigut amb el Liverpool per 4 a 0 en el partit de tornada de la semifinal de la Lliga de Campions i no jugarà la final de l’1 de juny del Wanda Metropolitano.

El Barcelona és incapaç de marcar

El partit ha començat amb un Liverpool elèctric i intens, que ha buscat la remuntada des de l’inici. Al minut 7, els anglesos han fet el primer del partit amb un gol d’Origi. El Barça ha fet la primera jugada de perill al minut 13 amb un xut de Messi que ha enviat a córner el porter del Liverpool Alisson Becker. El conjunt d’Ernesto Valverde ha començat de mica en mica a superar la pressió dels de Jürgen Klop, però els reds han seguit creant perill a la porteria de Marc-André ter Stegen. Abans del descans Jordi Alba ha tingut l’empat amb un remat que ha tret Becker, amb l’avantatge mínima del gol d’Origi ha acabat el primer temps.

A la represa ha seguit tot igual, el Liverpool creant perill i Ter Stegen salvant el Barça, fins que al minut 54 Wijnaldum ha fet el segon.  I, tot seguit, el tercer dels reds. De nou Wijnaldum, que ha rematat de cap una centrada de Shaqiri. I un greu error en un córner que els blaugrana no han defensat, ha servit per fer el quart del Liverpool, el segon d’Origi. El Barça ha estat incapaç de fer el gol que hauria donat l’accés a la final.