llaç rosa càncer mama

Tomben la Llei Aragonès

L’oposició ha tombat el projecte de Llei Aragonès en comissió parlamentària. Ciutadans, el PSC, el PP, Catalunya En Comú Podem i la CUP hi van votar en contra, mentre que Junts per Catalunya i Esquerra es van quedar sols donant-li suport. En parlem amb Belén Tascón, presidenta de la FAPAC, una de les integrants de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès:


L’aparcament gratuït de TMB i l’AMB

La plataforma Promoció del Transport Públic (PTP) demana que s’elimini l’aparcament gratuït per als treballadors de TMB i l’AMB de la Zona Franca, després que s’hagi inaugurat l’estació de metro de l’L10 Sud que arriba fins al polígon. En parlem amb Carlos del Barrio, secretari de Polítiques Sectorial i Sostenibilitat de CCOO de Catalunya:


Dia Mundial contra el Càncer

Aquest dimarts, 4 de febrer, és el Dia Mundial contra el Càncer. Es calcula que un de cada dos homes i una de cada tres dones desenvoluparan aquesta malaltia al llarg de la vida. Tot i aquesta gran prevalença, diàriament trobem grans avenços en la investigació que provenen d’hospitals catalans i que demostren, segons diuen els experts, que a mig termini, la malaltia serà més crònica que letal. En parlem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Agenda

Els actes de celebració de Santa Eulàlia i la Harry Potter Book Night, entre les activitats més destacades que ens proposa per aquesta setmana la Bea Rodríguez:


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un resum de l’actualitat esportiva:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: