Aspecte actual dels plàtans d'ombra a Barcelona

Els vehicles sense etiqueta podrien circular amb un filtre

La DGT està estudiant homologar filtres antipartícules per als cotxes i les motos sense etiqueta ambiental. Això podria permetre que els vehicles més contaminants poguessin circular dins la Zona de Baixes Emissions, a partir de l’1 de gener del 2020. Volem saber què en pensa Maria Garcia, portaveu de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire:


El ple regula el lloguer de les habitacions turístiques

Esquerra buscarà avui en el plenari municipal el compromís del govern municipal per regular el lloguer de les habitacions turístiques, que ara es mouen en un buit legal. Per la seva banda, Junts per Catalunya vol que l’executiu es comprometi a impulsar una tarifa plana per pagar impostos, mentre que el PP i el grup de Manuel Valls preguntaran a l’alcaldessa sobre les crítiques que va fer a la justícia espanyola després de la sentència del Suprem sobre la gestió de l’aigua. Ens ho explica el cap de Política de betevé, Marc Garcia:


Podcast

Els ‘Hashtags’ de la setmana, condensats en 20 minuts. La davallada de les adopcions, la lluita contra la violència de gènere, els riscos d’abusar dels antibiòtics i la campanya de Nadal a Barcelona, entre el més destacat d’aquesta setmana:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo:


Esports

El Carles Alcoyent ens porta la prèvia esportiva del cap de setmana:


L’Ambigú

L’Enric Cambray ens recomana algunes de les obres més destacades del panorama teatral de la ciutat:


Barcelona Plató

El Roger Granel ens fa un resum de l’actualitat audiovisual de la setmana:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba: