Imatge de Sant Genís dels Agudells

Sota el lema “Stop Vox”, la plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme alerta sobre l’ascens del partit d’ultradreta a l’estat espanyol. Per la seva banda, el candidat del PSC Jaume Collboni indigna la CUP, en comparar-la amb Vox per la seva radicalitat. Precisament, aquesta formació ha convocat una concentració dissabte a la ciutat. En parlem aquest dimarts al ‘Hashtag Barcelona‘.


Com es planta cara a la ultradreta?

Vox ha convocat dissabte que ve una concentració a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, després que no obtingués permís de l’Ajuntament per fer un acte al palau Sant Jordi. D’altra banda, aquest cap de setmana una manifestació antifeixista va aplegar unes 3.500 persones a Barcelona, contra l’auge de l’extrema dreta. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Comença el judici d’Aragó 477

Sis famílies ocupants del bloc de pisos del número 477 del carrer d’Aragó van avui a judici, denunciats pel fons d’Inversió Norvet, actual propietari de l’immoble. Es tracta d’una finca que Norvet va comprar el juliol de 2017, quan hi havia famílies amb lloguer de renda antiga. Segons la PAH, el fons d’inversió s’ha negat a negociar amb els afectat un lloguer social. En parlem amb la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Lucía Delgado:


L’actualitat a les xarxes

El judici s’enfronta a ‘la masa’ i els vidres trencats amb l’únic testimoni de Guàrdies Civils molt desmemoriats. Per altra banda, Apple torna a conquerir les xarxes, ara venent una manera de gastar més diners. I acabem amb una nova meravella musical que ve de més enllà de les terres de Ponent. Ens ho explica el Toni Noguera:


La fonoteca

El Nil Via recorda segrestos històrics dels últims 40 anys a Catalunya:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: