coronavirus catalunya

Primer cas de coronavirus a Barcelona

El Departament de Salut ha confirmat el primer cas de coronavirus a Barcelona. Es tracta d’una dona de 36 anys que havia viatjat al nord d’Itàlia en els últims dies i dilluns a la nit va anar a l’Hospital Clínic, on les proves van confirmar que té el covid-19. Està ingressada amb un pronòstic lleu. Arran d’aquest primer cas, 25 persones estan confinades a casa perquè han estat en contacte amb aquesta dona. En parlem amb David Carbajales, secretari d’acció sindical del sindicat d’infermeria SATSE:


Canvis a les escoles de música

Les escoles municipals de música faran classes de dansa i teatre a partir del curs vinent. Es prioritzaran les classes en grup en detriment de les individuals. Les AMPA critiquen aquest canvi i denuncien que es trenca un model que ha funcionat bé fins ara. Ens ho explica Maria Àngels Martínez, vocal de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música de Nou Barris:


El Barçagate: com es creen estats d’opinió a les xarxes?

Segons la Cadena SER, la directiva del Barça va contractar l’empresa I3 Ventures, que va atacar alguns dels seus propis jugadors, a més d’exjugadors, exentrenadors i exdirectius, fent servir comptes falsos a les xarxes. Avui volem saber com treballen les empreses que volen modificar estats d’opinió, crear notícies falses i fer campanyes de desprestigi a través d’internet. Ho analitzem amb:


Xarxes

El més destacat de l’actualitat a les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de l’empat a 1 del Nàpols i el Barça en el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions:


La Fonoteca

El Nil Via es capbussa en la seva fonoteca per fer-nos memòria de la història d’internet: