Imatge del Poblenou

Aquest divendres, fem balanç del seguiment de la vaga general del 21-F convocada per la Intersindical – CSC, que va acabar amb una gran manifestació al centre de Barcelona, i també dels 10 anys d’història i de lluita de la PAH.


La PAH fa 10 anys

Aquest divendres, 22 de febrer, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca compleix 10 anys i continua en peu de guerra, denunciant desnonaments, la manca d’habitatge social, l’especulació i els preus dels lloguers. Què ha aconseguit en aquests 10 anys la pressió exercida per aquesta plataforma, on va començar a donar-se a conèixer com l’alcaldessa, Ada Colau? En parlem amb Santi Mas de Xaxàs, portaveu de la PAH:


Balanç del 21-F

La vaga general del 21-F ha tingut un seguiment desigual. La jornada es va desenvolupar amb alguns incidents i amb diverses detencions, però va acabar amb una gran mobilització de milers de persones al centre de Barcelona. En fem el balanç amb Roser Palol, portaveu de la Intersindical – CSC:


L’actualitat a les xarxes

Parlem del darrer dia d’interrogatoris de la setmana, amb la figura controvertida de Santi Vila i la compareixença de Jordi Sànchez. Al Suprem s’hi han vist vídeos, hi ha sonat La Trinca i s’hi ha descobert un nou personatge del procés: ‘Sabi Strübel’. Tot això, abans de que Coscubiela indignés els participants de la vaga d’ahir. Ens ho explica el Toni Noguera:


Esports

Fem el repàs a l’agenda esportiva del cap de setmana amb el Carles Molet:


Cinema

El Roger Granel ens parla de la prèvia dels Òscars i de la relació de Barcelona amb la Berlinale, on es va projectar la nova pel·lícula d’Isabel Coixet, ‘Elisa y Marcela’, no sense polèmica:


Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘ de tota la setmana. Aquest divendres, una versió més reduïda, en què resumim les confessions més personals dels regidors que deixaran l’Ajuntament després de les pròximes eleccions municipals, les reflexions dels experts sobre els darrers escàndols d’abusos sexuals i les preocupacions dels treballadors del Zoo sobre el futur d’aquest equipament:


Els Impros

Acabem la setmana amb la versió humorística de l’actualitat dels Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: