Els restaurants de Barcelona estan a punt de penjar el cartell de complet per als propers caps de setmana. La inflació no ha aturat les ganes de festejar dels barcelonins, que no han dubtat a reservar taula per celebrar els tradicionals sopars d’empresa de Nadal. Aquest any els restauradors han notat que s’han avançat les reserves. De fet, algunes taules ja les tenen demanades des del mes d’agost.

Sense taula per al cap de setmana del 16 de desembre

El cap de setmana més fort pel que fa als sopars d’empresa és el del 16 de desembre. Tant el restaurant Casa Ràfols com el Belbo Candela han assegurat que no els queda ni una sola taula per a aquell divendres ni dissabte. En canvi, per a aquest cap de setmana, l’ocupació oscil·la entre el 70 i el 80 %.

Els restaurants s’adapten a l’augment de preus

Els restaurants s’han enfrontat de maneres diferents a la inflació. A Casa Ràfols, per exemple, han optat per canviar els productes més cars del menú per d’altres amb una qualitat lleugerament inferior. Expliquen que abans hi posaven llagosta i ara han triat unes gambes de bona qualitat. Al Belbo Canela, en canvi, ha decidit mantenir els mateixos productes i apujar lleugerament el preu del menú.