(ACN) El saló Construmat celebrarà la seva 22a edició després de dos anys d’aturada per la pandèmia, entre el 23 i 25 de maig del 2023. La principal exposició del món de la construcció centrarà la pròxima edició en la sostenibilitat, la digitalització i la industrialització, amb l’objectiu de posar el focus en les oportunitats que aquests tres àmbits generen dins el sector. El saló s’havia de celebrar el 2021, però finalment es va ajornar. Els organitzadors van considerar que el context del sector en aquell moment no era el més favorable per fer l’esdeveniment.

Un saló més petit que la darrera edició

El saló tindrà lloc al pavelló 1 del recinte firal de Gran Via, i disposarà de 6.000 metres quadrats d’exposició, 150 expositors i 250 marques representades. L’organització preveu acollir prop de 15.000 visitants. En l’última edició del 2019, Construmat va disposar de 34.000 metres quadrats de superfície i uns 450 expositors.

En aquest sentit, el president de Construmat, Xavier Vilajoana, ha admès que el context socioeconòmic “és complex”, però ha subratllat que l’organització considera que també “és el moment per demostrar que la construcció és un sector resilient i un motor de l’economia” del país.

Foto: Marta Vidal