Construmat 2019

El Barcelona Building Construmat, el saló de la construcció de Fira de Barcelona, ajorna l’edició d’aquest any, prevista entre els dies 29 de novembre i 2 de desembre, i se celebrarà el 2023, segons afirmen mitjans especialitzats com Alimarket o el web de l’AFE. Els organitzadors han pres aquesta decisió esperant que el 2023 sigui un context més favorable per organitzar un esdeveniment que torni a reunir tot el sector.

L’objectiu és portar a terme un certamen de qualitat que doni resposta a les expectatives de la indústria i contribueixi a l’impuls del mercat. La institució ha pres aquesta decisió després d’analitzar-la i compartir-la amb el comitè organitzador, format per algunes de las principals empreses i associacions del sector, amb el propòsit d’organitzar un gran esdeveniment d’aquí a dos anys.

Una fira on es presenten les novetats del sector

La directora del BBConstrumat, Ione Ruete, ha assegurat que “volem apostar per un saló que compleixi amb les expectatives i necessitats del sector, reunint de nou la millor oferta i participació possible amb l’objectiu de seguir impulsant el negoci i aquesta indústria”.

Construmat 2019
La innovació i la sostenibilitat són els eixos principals del certamen

El Barcelona Building Construmat és una fira dedicada als professionals del sector de la construcció. Durant l’edició del 2019, els visitants van poder contemplar els últims avenços del ram com edificis totalment sostenibles, robòtica, impressió 3D o materials nous per a la construcció.