Kinder schokobons

(ACN) La firma Ferrero Iberica ha retirat del mercat estatal alguns lots de productes Kinder fabricats a Bèlgica després que s’hagin registrat alguns casos de salmonel·losi al nord d’Europa. La firma assegura que ho ha fet “de forma voluntària i com a mesura de precaució”, i subratlla que ha adoptat la mesura “malgrat que no s’ha detectat presència de salmonel·la a les anàlisis dutes a terme a cap producte Kinder”.

La companyia assegura que està “cooperant” amb les autoritats sanitàries locals per retirar els productes “amb la major agilitat possible”. L’empresa recomana a les persones que hagin comprat productes dels lots afectats que no els consumeixin i que es posin en contacte amb el seu equip d’atenció al consumidor.

Quins són els productes Kinder retirats del mercat?

En concret, els productes retirats han estat Kinder Sorpresa Ouera de sis unitats edició Nadal, amb dibuixos nadalencs al paquet, amb data de caducitat 20 d’abril del 2022. També Kinder Schokobons en tots els format, Kinder Sorpresa Maxi i Kinder Happy Moments, tots amb data de caducitat entre el 26 de maig del 2022 i el 21 d’agost del 2022.

La resta dels ous Kinder Sorpresa de qualsevol format, el Kinder Gran Sorpresa i tota la resta de les marques Kinder no estan afectades per la retirada, subratlla l’empresa.