Després d'un matí de compres hi ha qui busca recuperar forces i entrar en calor. LLIBERT SABATÉ "Estàvem cansats de donar voltes i s'agraeix el fet de poder seure i estar còmodes". Aquest és l'últim local que faltava per enllestir l'oferta gastronòmica del mercat i s'obre per donar un servei que fins ara no existia, el menjar més reposat. EVA LÓPEZ propietària d'El Mirall dels Encants "Tenemos que adaptarnos a nuestros visitantes y a los que trabajan aquí. Necesitan poder comer cada día calientes, sentados, un día la tapa sí." MONTSE GONZÁLEZ, paradista "Yo estoy todo el día ahí metida y necesito comer primero, segundo y caliente y para hacer negocio también." En tan sols un dia ja s'ha convertit en punt de reunions pels paradistes, especialment ara que fa fred. SAHAR ADLOUNI 10.48 "En la planta de arriba está todo al alire libre y acabamos de llegar y hemos visto esto y acogernos con el calorcito, porque fuera hace mucho frio y nos quedamos aquí desayunando antes de empezar." Les parades gastronòmiques del que es coneix com "food street" tenen una oferta basada en el menjar ràpid i sovint dempeus. Però l'afluència de públic, que s'ha incrementat en 60.000 visitants més a la setmana respecte a l'antic recinte obligava a obrir nous establiments. Aquest, a més, obre cada dia fins a mitjanit. El restaurant vol atraure els dies de funció el públic de l'Auditori i el Teatre Nacional, tots dos a tocar del mercat.

El Mirall dels Encants, que té 200 metres quadrats, completa l’oferta gastronòmica del recinte i se suma, així, als dos bars ja existents i a l’ofeta de “street food”, amb sis establiments ubicats en petits locals d’uns 20 m2, on es pot trobar una oferta variada de menjar per emportar o per prendre a les barres i taules de l’exterior.

El nou restaurant, per tant, és l’únic establiment tancat i que permet dinar, a cobert i amb forquilla i ganivet, menú tancat o carta tant de dia com de nit. D’aquesta manera, segons la propietària, Eva López, es vol arribar al públic de L’Auditori i del TNC els dies de funció, ja que al voltant l’oferta gastronòmica és “bastant reduïda o inexistent”. Però, sobretot, vol donar un servei als paradistes i al públic en general.