MARTA DE LLAUDER, directora general de JOBarcelona "80 empreses amb equips de recursos humans que venen directors i els seus equips. Hi ha empreses que venen amb dos, tres reclutadors, però d'altres venen amb 11 o 12 reclutadors. Aquesta oportunitat, aquesta experiència és molt enriquidora pels joves, perquè en aquests moments els hi costa molt arribar a una entrevista de selecció."

El congrés, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya, està destinat a universitaris que ja estiguin cursant tercer de carrera i joves titulats menors de 30 anys. Durant la trobada, seleccionadors de recursos humans de les diferents empreses entrevistaran els candidats que participin en el congrés i s’ajustin al perfil requerit.

Entre les 80 empreses que ofereixen llocs de treball hi ha Microsoft Ibérica, Zurich, Unilever, Roche, Google o Repsol.

Els joves interessats s’han d’inscriure a través de la plataforma de selecció virtual JOBjust4U fins al 7 de febrer. Aquí tenen accés a les diferents ofertes de feina que s’ofereixen: beques, pràctiques, programes de formació i contractes de treball.

Tallers i conferències

Els assistents al congrés també podran participar en més de 60 conferències corporatives de les empreses i tallers pràctics per conèixer les claus per preparar un procés de recerca de feina.