El Cap d’Any ja és a tocar i, en una nit com aquesta, els rituals són claus: raïm, nous projectes i també, per a molts, és essencial començar l’any amb les millors gales. Això es veu reflectit en l’agenda de perruqueries i, especialment, als centres d’ungles que treballen aquest cap de setmana treballen a ple rendiment.

A l’espai d’ungles ‘Nails Factory’ ubicat al centre comercial Westfield Glòries, obren tot el dia amb les agendes plenes. De fet, aquest dissabte tenen unes 60 cites concertades (el doble que qualsevol altra setmana). A més, la responsable apunta que entre els dissenys de moda aquests dies es troben els tradicionals colors vermellosos, però també la brillantor i els motius nadalencs.

Centre ungles Cap d'Any
Dissenys d’ungles amb motius nadalencs.

Els assecadors treuen fum a les perruqueries

Les perruqueries també han estat ben enfeinades aquest dissabte al matí i la previsió és obrir també diumenge. Tot i això, expliquen que els dies previs a Nadal van ser més forts perquè la clientela “ja es prepara per a totes les festes”.

I quina és la tendència? “La gent ja no demana recollits, sinó més tractaments d’hidratació o bòtox i de colors i balayage”. I pel que fa a pentinats, “busquen ones obertes, no gaire marcades, que a casa es poden acabar de retocar”.

Perruqueria Cap d'Any