Un treballador d’unes obres al carrer de Mallorca ha resultat ferit menys greu aquest dimecres a la tarda en un accident laboral. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques, l’operari s’ha precipitat des d’una altura de tres metres. Els Bombers han efectuat el rescat de l’home, de 38 anys, i el SEM l’ha traslladat a l’Hospital de Sant Pau.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de Barcelona i dues més del SEM.

Evacuació complexa

El cap de guàrdia dels Bombers, Ferrando Jovial, ha explicat a betevé que han rebut l’avís poc abans de les sis de la tarda. L’accident s’ha produït quan l’operari estava treballant en unes obres de distribució d’un habitatge i ha caigut a l’altell del pis inferior a través d’un forjat. El treballador ha patit diverses contusions que n’han complicat l’evacuació.

L’accident i el desplaçament dels vehicles d’emergència han provocat congestió de trànsit al carrer de Mallorca. També han obligat a alterar la circulació de tres línies d’autobusos i anul·lar una parada durant uns minuts, tot i que el servei ha recuperat la normalitat.

Altres accidents laborals

El darrer accident laboral amb conseqüències greus que va transcendir a la ciutat es va produir el 29 de setembre de l’any passat, quan dos operaris van resultar ferits, un d’ells crític, en caure d’un celobert al barri de la Sagrada Família. També al setembre, el dia 8, dues persones van resultar ferides greus després que s’ensorrés part d’un edifici d’oficines en obres al districte de Sant Martí, en concret a l’encreuament del carrer de Fluvià amb Pere IV.