Jaume Domènech s’ha referit al sector de la construcció a Barcelona i ha assenyalat a la rehabilitació com el mercat que té més recorregut, enfront de la construcció d’habitatge nou. Considera que el parc residencial de la ciutat és antic i que cal “posar-lo al dia” amb la “rehabilitació de façanes, la recuperació de cobertes i els espais comuns”. Sobre el parc industrial de Barcelona, situat sobretot a l’àrea metropolitana, s’hi ha referit i ha assenyalat que també hi cal intervenir. Segons Domènech, els polígons industrials daten dels anys 60 i “necessiten accessibilitat i connectivitat”.

Balanç positiu del Construmat

El Beyond Building Barcelona Construmat (BBB Construmat) que s’ha celebrat la darrera setmana a la Fira de Barcelona ha tingut un increment de visitants del 18% respecte  de l’edició anterior. En quatre dies el van visitar més de 55.000 persones.

“No ens preocupa el perfil d’Ada Colau”

Sobre la victòria de Barcelona en Comú a les eleccions municipals i la repercussió que pugui tenir sobre el saló de la construcció ha dit: “El saló ha viscut ajuntaments de diversos colors polítics des de 1979. En cap cas està en risc”. Jaume Domènech ha assegurat que estaran “expectants” per conèixer la política d’habitatge que aplicarà la nova alcaldessa, tot i que “tenim poc a dir”.