Grossa Cap d'Any 2022

Ja està tot a punt perquè se celebri el sorteig oficialment conegut com la Grossa de Cap d’Any 2022, popularment també conegut com la Grossa de Nadal 2022. Si tens un bitllet i vols saber quan se celebra la Grossa i on pots seguir-la en directe, ja t’avancem que tens la cita aquest mateix dissabte, 31 de desembre. Podràs seguir la rifa amb un seguiment en directe, minut a minut, a betevé!

Horari de la Grossa de Cap d’Any 2022

La Grossa de Cap d’Any es farà aquest dissabte, 31 de desembre, a partir de les 12.30 h, i tindrà una durada d’una hora aproximadament. Cal tenir en compte que han de sortir els cinc premis de la rifa.

On veure la Grossa de Nadal?

El sorteig es podrà seguir en directe per la televisió, a TV3, en un programa presentat per Marc Giró i Elisenda Pineda i que durarà una hora aproximadament, fins a les 13.30 h.

A banda, has de tenir en compte que betevé també farà un seguiment en directe, minut a minut, perquè allà on siguis puguis conèixer a temps real cadascun dels números premiats i les quantitats guanyades per cada bitllet. També et detallarem com pots comprovar la Grossa de Nadal!