El sector hoteler de Barcelona espera que aquesta nit de Cap d’Any, i durant tot el cap de setmana, sigui de plena ocupació a la ciutat. El director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, recorda que és el primer Cap d’Any en què “recuperem la plena normalitat després de les restriccions” i per això augura habitacions plenes a la majoria dels hotels de Barcelona.

També esperen un bon inici d’any

Casals assegura que som en l’època de l’any més fluixa a nivell turístic i que “venim de passar les dues últimes setmanes, especialment Nadal, amb una ocupació molt baixa“. No obstant això, els hotelers esperen tenir un bon inici d’any, de febrer fins a setmana santa, amb l’ISE i el Mobile World Congress.

Plena ocupació també a les discoteques

Les discoteques de la ciutat també han penjat el cartell de complert abans nit de Cap d’Any. El secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona, Ramon Mas, ha assegurat que la gent té “moltíssimes ganes de celebrar”, especialment aquells joves que tenien 16 i 17 anys durant la crisi sanitària, i que aquest dia 31 sortiran per primera vegada a acomiadar un any. “Esperem la millor nit dels darrers 15 anys”, conclou Mas.