Habitació del Nobu Hotel

Un fons d’inversió propietat d’ASG ha comprat l’hotel de Robert de Niro a Barcelona, que va obrir les portes el setembre de 2019. En concret, el fons que l’ha adquirit és l’ASG Real Estate Fund VI, que està focalitzat en oportunitats d’inversió especials als mercats immobiliaris europeus, segons ha informat la gestora d’inversions de capital de risc. Les condicions de la compra, però, no s’han fet públiques.

El Nobu Hotel, de cinc estrelles, està situat a la Torre Catalunya, un immoble de 24 pisos i més de 250 habitacions i suits que es va reformar per 57 milions d’euros. Pel conseller delegat i fundador d’ASG, Saul Goldstein, “aquesta propietat suposa un referent a l’skyline’ barceloní i establirà nous estàndards en la limitada oferta d’hotels de cinc estrelles de la Ciutat Comtal”. Goldstein, a més, veu Barcelona i l’Estat espanyol com un punt de partida per expandir-se per Europa: “La nostra estratègia hotelera a Espanya és una magnífica base sobre la qual créixer”.

Amb aquesta operació, en Nobu Hotel es converteix en el sisè hotel que els fons d’inversió gestionats per ASG tenen a l’Estat. A Barcelona en concret ja n’hi tenen un altre i dos més que estan en construcció. D’aquest manera, quan s’acabin les obres, els fons d’inversió d’ASG tindran un total de 1.1150 habitacions a la ciutat.