ANNA ALBUIXECH, directora general de l'Ohla Hotel "És la primera vegada de moltes que s'esperen en un futur i crec que seria bo, Barcelona és una ciutat capital en el món del turisme i això és gràcies a que no para de fer coses i aquesta és una cosa més que s'havia de fer que crec que s'està fent molt bé i tot és començar necessita el seu recorregut com qualsevol altra activitat. Ara amb això de l'Home del Mil·leni encara serà un referent més però, normalment a Barcelona ja és una nit que les ocupacions són molt altes".

Segons Anna Albuixech, directora general de l’Ohla Hotel, aquest esdeveniment pot ser una referència de cara al futur per situar Barcelona com una de les ciutats bandera les nits de Cap d’Any, i que, com tot, necessita un procés.

És el primer any que una celebració d’aquestes característiques s’organitza i ha tingut molt bona acollida i repercussió local. El sector n’han fet publicitat i seguirà fent-la els propers anys per ajudar que es converteixi en un referent turístic més. De totes maneres, els hotels de Barcelona solen fer caixa per aquestes dates. Enguany també, ja que l’ocupació s’ha mantingut en les xifres habituals, d’entre el 90 i el 100 per cent.